Klä dig klassiskt med en twist med plagg från Stylein

Stirrar du åter igen in i garderoben utan att veta vad du ska sätta på dig trots att det där hänger mängder av plagg? Då kan det vara så att du saknar en linje i din garderob. Ett tips kan då vara att välja kläder från en enda designer i huvudsak. I den här texten ska vi titta närmare på det svenska märket Stylein och berätta hur det kan lyfta din garderob till nya höjder.

Om Stylein

Modemärket Stylein startade så tidigt som 2001 av designer Elin Alemdar. Plaggen som då syddes upp hade ofta en twist och var lite speciella, men ändå med en klassisk ton. Idag känns dock märket mer minimalistiskt, något som gör att det passar i alla garderober. Modemärket Stylein vill gifta ihop det minimalistiska med den skandinaviskt enkla. Twisten på plaggen finns dock kvar, något som gör att märket aldrig känns tråkigt och trist.

Under de åren som märket funnits har det hunnit hända mycket. Bland annat gjorde man nyligen ett designsamarbete med Isabella Löwengrip, något som man kan se exempel på här.

Förövrigt har man också i dagarna tecknat ett avtal med Yaytrade, ett fashion-tech bolag som nog kommer att kunna göra spännande saker med märket i framtiden.

Förändra garderoben med Stylein

För dig som känner att du inte har något att ta på dig så är Stylein ett bra märke att börja med. Här finns nämligen de där nyckelplaggen av hög kvalitet som går att använda vid många tillfällen.

För att bygga en riktigt bra basgarderob finns det några plagg du absolut bör ha. Börja med grunden för allt, nämligen ett par riktigt bra jeans. Modellen Kendall från märket är smickrande på de flesta kroppar och sitter skönt. Adderar du också en kostymbyxa till mixen så har du byxor för alla tillfällen. Som överdel är det bra att införskaffa minst en tjock tröja, till exempel modellen Eliot i Alpacka. Komplettera också med några sköna bastoppar, en blus och en kavaj. Till festligare tillfällen är en klänning ett bra komplement. Modellen Mie kommer att göra dig snyggast på festen, men går också att klä ned med grövre skor och en kofta eller kavaj. Med dessa plagg i garderoben kommer du att känna att du har kläder till varje tillfälle trots att de inte är så många.

Precis som Elins eget hem är kläderna avskalade men har en tydlig twist. Ett faktum som kommer att göra att du aldrig känner dig tråkig. De är nog också de lättburna kläderna som gjorde att varumärket klarade den finansiella krisen så bra som det gjorde. Det finns nämligen alltid utrymme för lättburna plagg som är lätta att matcha.

Ett annat plus är naturligtvis att varumärket är svenskägt, något som gör att du stödjer den svenska ekonomin när du köper plagg härifrån. Kort sagt, hänger det inte redan några plagg från Stylein i din garderob borde du genast införskaffa minst ett par.

Add Comment

mts_sociallyviral