Mode för barn

Visst är det så att barns kläder är mer anpassade för skoj och bus, vanligtvis är dom oftast betydligt mer tåliga för att kunna hantera alla klätterträd och sandlådor. Dock ser man nu att fler och fler föräldrar väljer att klä sina barn efter det ”vuxna”Fashion kid, stylish child wearing a sunglasses and checkered shirt standing over blue background, looking away modet. Trots att barns kläder ofta kan bestå av tryck med häfta bilar eller gulliga kattungar, så finns det även det plagg som man själv, som vuxen skulle vara intresserad av att köpa till sig själv. I dag finns det allt från trenchcoats till läderboots med nitar, moderiktiga plagg som liknar det på cat walken, dova toner i jordiga färger pryder det flesta barnaffärers hyllor.

Vi vill alltså klä våra barn lika modemedvetet som vi klär oss själva och visst är det inget fel i det, så länge inte plaggen försvårar för det som barn gör bäst, ha kul.

Kikar man på det lite äldre barnen i högstadieåldern ser man tydligt att många är väldigt intresserade och håller sig uppdaterade om det allra senaste inom mode. Kanske är det på grund av sociala medier och att vart du än vänder dig på internet ser du mode av något slag. Det görs reklam för väskor, skor och kläder i banners på hemsidornas kanter, kanske följer man någon kändis som ger inspiration. Man kan enkelt säga att ungdomars sätt att klä sig och hänga med har förändrats enormt genom åren. Går vi tillbaka till dom som gick i mellanstadiet under tidigt 2000- tal var man ändå rätt medveten. Musikkanalen MTV gick igång under dagarna och man lärde sig från artisterna hur man skulle klä sig, däremot var det betydligt färre som hade den minsta aning om vad som var inne på cat walken, vilka toner som gällde i vår eller vilken form på klackarna som var ”it”.

Tiderna förändras, och vi med dom. Oavsett ålder är det både roligt och intressant att hålla sig uppdaterad. Kanske vågar man prova en stil man aldrig tidigare tänkt på, känner sig bekväm och fattar tycke för plagg man aldrig tidigare skulle kollat åt.

På denna hemsida får du smarta råd och professionell vägledning om du är redo att chansa på något nytt!

Add Comment

mts_sociallyviral