Vårens modetrender 2017

Kläder och mode är något som många av oss gillar. Trender kommer och går snabbt, så det gäller att i god tid hålla koll på vad som kommer bli trendigt härnäst. Nu är redan hösten och vintern här, så nästa trend kommer att bli vårens trender 2017. Har du koll på vad som gäller då? Det kvinnliga modet kommer till exempel att bestå av mycket volanger, plisserat och vitt. Den vida byxan och sneakers tros också hålla i sig, liksom street-modet överlag. Vad tippar du på blir den största trenden?

Stora trender våren 2017

De stora trenderna inför kommande säsong presenteras tidigt. Redan i somras visades vårmodet upp på catwalks runtom i världen. Man pratar ofta om nyckeltrender, som man har sett inom flera olika kollektioner från de stora modehusen. 14 stora nyckeltrender våren 2017 är bland annat: vitt, gult och leopard vad gäller färger och mönster, siden och see through vad gäller material, plisserat och volang för att få till en vidd på kläderna samt några udda saker så som regnrock. Räkna med att vissa saker från denna vår och sommar också kommer att hålla i sig, exempelvis båtringning och vida byxor à la 70-tal.

Modehus och kommersiellt mode

Modet är ofta komplext. På de stora visningarna i New York, London och Paris visar de stora modehusen upp sina senaste kreationer, men långt ifrån alla dessa når slutligen fram till de mer kommersiella kedjorna som H&M och Zara. Det är med andra ord ofta ganska svårt att förutspå hur de flesta av oss kommer att klä sig nästa säsong. När våren närmar sig brukar dock många föredra att klä sig i ljusare färger, så räkna med att exempelvis vitt kommer att bli riktigt hett nästa år! Du kan också spana in vad trendiga kändisar, så som Kendall Kardashian klär sig i.

Add Comment

mts_sociallyviral