Lyft din outfit med smycken

Våren 2019 är här inom kort, snart är gatorna sopade och grusfria och varmare dagar ligger framför oss. Nu är det hög tid att bli inspirerad i många avseenden, men kanske främst inom mode och hur trenderna ser ut just i denna säsong.

Gällande den trendbild som har visats på catwalks världen över, skulle man kunna sammanfatta det hela med en mening; extra allt. Till exempel är cykelbyxan, rosetten och platåskor väldigt inne just under kommande vårsäsong.

Det är helt enkelt så att i vår vill vi klä oss i ett mode som sticker ut, och då gärna genom ett specifikt plagg som exempelvis cykelbyxan, men kanske främst genom en accessoar som ger det där lilla extra till din outfit.

För att kunna lyfta din outfit till nya höjder ger som tidigare nämnt accessoarer en väldigt bra effekt. Och framförallt smycken. Det hetaste under denna säsong, och kanske under hela året, spås vara de vita pärlorna. Pärlor har alltid varit, och kommer nog också alltid att förbli trendigt med tanke på deras tidlösa elegans. Dock visar vårens trend på att de nutida pärlsmyckena utmanar deras tidigare historia genom nya former, storlekar och uttryck. Exempel kan vara att addera pärlor på ett hårspänne, bälte eller varför inte på handväskans axelrem? Den som vill hålla sig till det mer trygga och klassiska kan med fördel satsa på en enkel pärlring eller ett halsband. Att låna farmor eller mormors gamla halslänk har nog aldrig varit så inne som just nu.

Som alltid till vårsäsongen kommer de olika ädelnyanserna tillbaka. I år är det silver som är starkt, vilket är väldigt tacksamt då detta går att applicera på nästan vad som helst i din garderob. Inte minst gällande smycken och accessoarer. Silver är en tacksam ädelmetall med tanke på att det finns en uppsjö av både budget och lyxalternativ i smyckesväg. Känner du för att satsa på ett par oversize örhängen i metall går det att hitta i rimlig prisklass i närmsta butikskedja, eller om du är sugen på att investera i en vacker silverring finns det en uppsjö hos exempelvis Schalins ringar, där du kan hitta många vackra modeller i olika prisklasser. Silver är helt enkelt gångbart till det mesta, matchar fint i klädesväg och är passande för alla åldrar. Ur ett hållbarhetsperspektiv håller sig silver vackert och kan användas under många år, så länge du putsar och håller det fint.

Våren 2019 går helt enkelt i individualistens spår, där du själv bestämmer hur mycket just du vill sticka ut idag. Smycken och accessoarer är dina villiga medhjälpare till just din eftertraktade look och stilkänsla. Använd de som förstärkare eller som en del i en helhet, och du kommer vara trendig och moderiktig hela säsongen ut!

Add Comment

mts_sociallyviral