Rätt peng på rätt plagg

Om du alltid vill se snygg ut utan att samtidigt behöva ruinera dig, behöver du lägga rätt peng på rätt plagg. En bra garderob har en genomtänkt bas som matchas med den senaste trenden eller det personliga modet.

Rätt plagg

Du kan köpa mode, men det går inte att köpa stil – en sanning med modifikation. Vissa av oss har en naturligt elegant stil och ser vad som passar ihop, medan andra inte har den känslan. Om du inte har känslan kan du ta råd av andra och ändå bygga upp en snygg och klassisk garderob med stil. En bra basgarderob går i svart, grått, vitt, blått, brunt och beige – färger som passar både med varandra och som basfärg till mer färgglada plagg.

Ett viktigt basplagg är en snygg kappa. Du hittar många snygga kappor hos Afound.com. Du bör ha en stilren kappa, förslagsvis i svart eller grått. Den kan du både ha till bröllop, begravningar, fester, till jobbet och på restaurangen. Om du ska köpa en kortare eller längre kappa beror på vilket stil du föredrar, men den bör inte vara för kort. Om du köper en snygg och stilren kappa i ett lite bättre märke kommer den att hålla i många år. När du köper kläder ska du inte utgå från prisklassen, utan från material och snitt. Det är skillnad på kvalitativa märken och att betala för att få bära en liten lapp med ett ”fint eller känt” märke.

Du bör också satsa på två par bättre byxor som passar till det mesta, i svart, grått eller blått. Ju mörkare, desto bättre. Bra byxor är både snygga och sitter väl, men är också bekväma. Om du ska på en arbetsintervju vill du inte behöva sitta och hålla in magen eller rätta till dina byxor hela tiden. Prova dem i affären. Tänk också på vilket material som de är gjorde av, särskilt om du har allergier eller tycker att kläder kliar. Ett par klassiska byxor som du vårdar kan hålla upp till tio år utan att tappa för mycket form eller bli tråkiga. Detsamma gäller en finare vit blus och några klassiska cardigans i mörkblått eller beige. Om du hittar en svart klänning i siden bör du satsa på den, då du både kan ha den på nyårsfesten och på en begravning, beroende på om du klär upp eller tonar ner klänningen.

Rätt peng

Det är bättre att lägga pengarna på en stilren basgarderob, och köpa senaste modet för några hundralappar. Om du har en finare svart sidenklänning kan du använda den vid många tillfällen utan att människor kommer se att det är samma klänning, som de gör om du har en storblommig dito. Om trenden för tillfället är orange kan du köpa en billigare fuskväst i orange och klä dig för ett party. Är det inne med gigantiska blommor i grönt, kan du köpa en billig kofta och kombinera den med den svarta sidenklänningen och kappan till en middag på restaurang. Låt den billiga trenden vara din accessoar, till en dyrare basgarderob.

Add Comment

mts_sociallyviral